https://www.thal-technologies.com/thermisch/electrical-insulating-materials/_466____NL
  • Nederlands
Zoeken...
 
THAL-Vervolg header

Electrical Insulating Materials

Electically Insulating Materials van Thal Technologies

Bij normaal gebruik leveren de meeste elektrische componenten warmte. Dit is onvermijdelijk en normaal. Wanneer de warmte gematigd wordt gehouden, zal de temperatuur weinig effect hebben op de prestatie of levensduur van een component of circuit. Wanneer een component met regelmaat of permanent buiten zijn specifieke temperatuur werkt (en er is geen passende thermische oplossing), zal de levensduur verkort worden of zal er zelfs een directe (permanente) storing op treden. Daarnaast worden componenten steeds kleiner en moeten meer functionaliteiten huisvesten. Thermisch management is daarom van groot belang.

Electrically Insulating Materials hebben een bijzonder hoog rendement van de warmte overdracht door de combinatie van hoge warmtegeleiding en buitengewone zachtheid terwijl het zijn duurzaamheid behoud. De zachtheid van Electrically Insulating Materials zorgt ervoor dat kleine lucht holtes worden verwijderd wanneer de druk oneven verdeeld is. Daarnaast is de betrouwbaarheid hoog ook bij

Electrically Insultating Materials komen in verschillende vormen en maten. De N-caps zijn gereed product. Andere varianten leveren wij op rol of als vel. Daarnaast kunnen we deze varianten ook op maat maken zodat ze direct passen op de applicatie.

Kenmerken

  • Uitzonderlijke prijs voor thermische prestaties
  • Uitstekende compressie
     

Onze collectie:

We bieden voor elk doeleinde passende electrically insulating materials. Bekijk hier onze complete collectie:

 

Contact

Wilt u meer weten over electrical insulating materials van Thal Technologies neem dan contact met ons op.
Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 (0) 36 202 60 60 of stuur een e-mail naar info@thal-technologies.com.

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2018 Thal Technologies