https://www.thal-technologies.com/materialen/thermisch-geleidende-materialen/_504____NL
  • Nederlands
  • Engels
Zoeken...
 
THAL-Vervolg header

Thermisch

Verhoog de prestatie, verleng de levensduur, voorkom oververhitting

Thermal InterfaceThal Technologies levert warmtegeleidende materialen voor toepassing in elektronica. Wij selecteren enkel materialen van de hoogste kwaliteit om uw hardware te koelen. Door onze kennis en ervaring kunnen we u uitstekend adviseren welke thermische interface bij uw vraag past. We houden basismaterialen op voorraad en beschikken over eigen apparatuur zodat we iedere gewenste vorm voor u kunnen realiseren.

Thermische interface

Als u goed wilt koelen, moet de thermische geleiding optimaal zijn. Voor elk warmteprobleem en budget hebben wij een passend product; van gel tot siliconen, van tape tot pads. Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Wist u dat we de materialen in elke gewenste vorm kunnen maken? Dat doen we bovendien zelf, waardoor we snel kunnen schakelen en u een korte levertijd bieden.

Onze thermische interfaces bieden altijd een oplossing

 

Folie en rubber

Thermal folieBent u op zoek naar folie en rubber voor elektrische isolatie, schokdemping of reflectie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Eigen machines

Met onze eigen productielijnen en kennis kunnen wij voor u een op maat gemaakt product realiseren. Per opdracht bepalen wij voor u welk proces in gang wordt gezet. We houden daarbij altijd zowel de technische- als commerciële kant in het oog.

 

Prototypes

We bieden u de kans om voor een grote afname eerst te testen met prototypes.

Neem contact op

Privacyverklaring | Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2018 Thal Technologies