https://www.thal-technologies.com/materialen/tapes/saint-gobain/_516____NL
  • Nederlands
  • Engels
Zoeken...
 
THAL-Vervolg header

Saint-Gobain

Saint-Gobain is 's werelds toonaangevende producent van hoogwaardige, high-performance polymeerproducten (waaronder tapes) en maakt een positief verschil in vrijwel alle belangrijke industrieën. Van de lagers en afdichtingen die te vinden zijn in Formule 1-raceauto's tot radarkassen die radarapparatuur beschermen op commerciële- en militaire vliegtuigen. Saint-Gobain is geworteld in een diep erfgoed van productinnovatie, technologische expertise en marktleiderschap.

                    

Geschiedenis

De geschiedenis van Saint-Gobain is meer dan 350 jaar terug te voeren. Saint Gobain is in 1665 opgericht in een buitenstadje van Parijs. Door strategische fusies en slimme overnames is Saint-Gobain vandaag de dag uitgegroeid tot marktleider met meer dan 170.000 werknemers in meer dan 67 landen. Saint-Gobain is één van 's werelds top 100 industriële bedrijven en een leider in een breed scala aan technische materialen, waaronder technische tapes.

Tapes en gapfillers

Overmatige warmte is de vijand van prestaties in microprocessors en andere elektronische systemen. De thermische interfaceproducten van Saint Gobain, zijn ontworpen om de warmteopbouw efficiënt te beheren en tegelijkertijd de montagekosten voor de klant tot een minimum te beperken.

Saint Gobain levert gapfillers, thermische taptes en isolerende stoffen.

Meer informatie

Voor informatie over de producten van Saint Gobain, neemt u contact op met Marko Widman van Thal Technologies. Telefoon 036 - 202 60 60 of info@thal-technologies.com

 

 

 

Privacyverklaring | Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2018 Thal Technologies