https://www.thal-technologies.com/led-oplossingen/reflecterende-folie/_488____NL
  • Nederlands
  • Engels
Zoeken...
 
THAL-Vervolg header

Reflecterende folie

Reflective Foil van Thal Technologies

Wanneer er licht op een wit oppervlak schijnt wordt dit licht diffuus teruggekaatst. Dit betekent dat het licht alle kanten op teruggekaatst wordt. Een deel van het teruggekaatste licht gaat hierbij verloren omdat het ook teruggekaatst wordt naar plekken waar je er niets aan hebt, zoals omhoog. Niet optimaal dus.

Reflecterend materiaal kaatst licht spiegelend terug in één richting. Bij behuizing met daarop spiegelend materiaal heb je die diffuse reflectie dus niet meer, het licht wordt in de gewenste richting gekaatst. Er is meer licht opbrengst.  

Zoek je meer rendement uit je element dan kun je dus het beste de behuizing aan de binnenkant bekleden met een reflecterend materiaal.  Er zijn vele uitvoeringen van reflecterende materialen. Van radiatorfolie tot spiegels. Van alumiuniumfolie tot gecoat folie. Niet alle reflecterende materialen zijn geschikt om te gebruiken. Bij spiegels moet het licht twee keer door een glasplaat waardoor er licht verloren gaat. Aluminiumfolie gaat oxideren waardoor het dof wordt en de reflecterende capaciteit afneemt.

Ideaal als reflectiemateriaal, zijn poyester films die spiegelglad gemaakt zijn en voorzien van een dunne laag doorzichtige arcyl coating. 

Reflectie Folie (R97WM) van Thal Technologies is een wit, reflecterend polyester film met aan één kant een sterk klevende acryl coating en bruin gesiliconeseerd papier, de liner. De R97WM is ontworpen om een hoog percentage licht te reflecteren dat anders wordt opgenomen door de behuizing. Met de reflectie folie R97WM van Thal Technlogies, wordt er efficiënter omgegaan het met licht waardoor het rendement van het element vele malen hoger ligt.

R97WM is leverbaar op rol, op vel of in gestanste vormen.   

Kenmerken

  • Hoog rendement
  • Polyester film met acryl coating
  • Met bruine gesiliconiseerde interliner
  • Eenvoudige verwerking en installatie

Applicaties

  • In verlichtingbehuizing
  • Blacklight units & displays 

Onze collectie

We bieden voor elk doeleinde een passende reflective foil. Bekijk hier onze complete collectie:

Contact

Wilt u meer weten over reflective foils van Thal Technologies, neem dan contact met ons op.
Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 (0) 36 202 60 60 of stuur een e-mail naar info@thal-technologies.com.

Privacyverklaring | Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2018 Thal Technologies