https://www.thal-technologies.com/led-engin/_446____NL
  • Nederlands
Zoeken...
 
THAL-Vervolg header
 

Bright Light. Tiny Package.

Bent u op zoek naar veelzijdige LED lichtbronnen?

Dan bent U bij Thal Technologies aan het juiste adres. Thal Technologies is de officiële distributeur van LED Engin in Nederland, België en Luxemburg. De Luxitune oplossing van LED Engin geeft u de mogelijkheid om met een krachtige lichtbron de kleurtemperatuur aan te passen van 1600K tot 4500K. In combinatie met dimmen kunt u bij iedere situatie een gepaste sfeer te creëren. Elke led van het Amerikaanse, toonaangevende en prijswinnende LED Engin kan individueel aangestuurd worden voor maximale ontwerp flexibiliteit.  Ze kunnen in uiteenlopende branches worden ingezet: van entertainment tot agricultuur, van retail tot musea en industrie.

 
Waarom kiezen voor leds van LED Engin?

Het met meerdere prijzen bekroonde LuxiTune™  van LED Engin maakt het mogelijk om een halogeenlamp warm dim na te bootsen met led. Ook is de LuxiTune™ te gebruiken als 2-kanaalssysteem, waarbij de kleurtemperatuur en de intensiteit afzonderlijk te regelen zijn.

LED Engin's compacte LuxiTune™ emitter levert in combinatie met de bijgeleverde driver een gekalibreerde, consistente en flexibel inzetbare lichtbron waarbij lichtkwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel staan. Voor alle down- en accentlighting waar de sfeer van het allergrootste belang is, biedt LuxiTune superieure lichtkwaliteit in een totaaloplossing.

LuxiTune™ Gen 3.0 beschikt over een modulaire driver configuratie, waardoor de lichtbron en de driver in twee afzonderlijke delen van het armatuur kunnen worden geplaatst. Standaard is de driver uitgevoerd met 0-10V besturingsmogelijkheid, maar met de modulaire dochterkaarten die beschikbaar zijn is het systeem eenvoudig aan te passen naar behoefte van de klant of project. Momenteel zijn DMX, DALI of Casambi de beschikbare verkrijgbaar als add-on. De koperen MCPCB waarop de LED is geplaatst heeft een diameter van 49mm is met een connector uitgevoerd voor eenvoudige assemblage van het armatuur.

De LuxiTune™ Gen 3.0 is leverbaar in 2 verschillende versies, een 1100lm en ook een krachtige 2000lm die breed inzetbaar is van retail tot horeca. Beide versies bieden een hoge kleur echtheid, bij 100% intensiteit is deze CRI90 en tijdens het dimmen is het over het gemiddeld over het volledige spectrum CRI85. Met de gekalibreerde driver blijft de kleur consistent, ook tijdens het dimmen blijft de kleur consistentie binnen 3 SCDM.

 
Emitters

Met de LuxiGen Emitters van LED Engin krijgt u ongeëvenaarde licht dichtheid, controle, kwaliteit en vrijheid.
LED Engin biedt 1 ( LZ1)-, 4 ( LZ4-series)-, 7 (LZ7-series)-, 9 (LZ9-series)-, 12 (LZC-series)- en 24 (LZP-series)-diode emitter producten.

Bekijk de hele LZ-serie emitters van LED Engin.

 

Lenzen

Naast de LED en de driver levert LED Engin ook de optieken om zodoende een compleet systeem af te leveren, de lenzen zijn in drie verschillende openingshoeken te verkrijgen en zorgen voor een zo efficiënt en compleet mogelijk systeem. De beschikbare openingshoeken voor de 1100lm variant zijn 24°, 34° en 45° en voor de 2000lm versie zijn de beschikbare openingshoeken 21°, 36° en 45°.

LED Engin biedt lenzen voor  1 ( LZ1)-, 4 ( LZ4-series)-, 7 (LZ7-series)-, 9 (LZ9-series)-, 12 (LZC-series)- en 24 (LZP-series)-diodes.

Bekijk de hele LZ-serie lenzen van LED Engin. 

 

Heeft u interesse? Voor meer informatie of het aanvragen van een demo kunt u contact me ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 36 202 60 60 of stuur een e-mail naar sales@thal-technologies.com. 

 

 

Sitemap | Website door CM SpecialistCopyright © 2018 Thal Technologies