https://www.thal-technologies.com/about-us/_398____GB
  • Dutch
  • English
Search
 
THAL-Vervolg header
 

Thal Technologies

Thermal and led

Wat we ook voor u kunnen betekenen, we doen het altijd in nauw overleg met u. We zijn namelijk op zoek naar de beste oplossing, snel, flexibel en op maat. De basis van ons werk ligt in het koelen van elektronica. Ook kunt u bij ons terecht voor warmtetechniekoplossingen voor led-verlichting.

Verder leveren wij led-modules en leds. Onze klanten bevinden zich over heel de wereld. De branches variëren van machinebouw tot computer- en telecomproductie, van vliegtuigbouw tot straat- of tunnelverlichting.

Wat kunnen we voor u doen?

Vroeger en nu

Thal Technologies is in 2003 opgericht door Ad Musters. Tot 2015 opereerden we onder de naam Universal Science b.v. als onderdeel van Universal Science ltd. Sinds 2015 kent u ons als Thal Technologies b.v. Ons bedrijf is in Almere gevestigd.

Alle expertise in huis

Met een team van ervaren technici werken we aan de oplossing die voor u het beste is. Dat begint bij het eerste contact waarin we luisteren en vragen stellen, zodat uw wensen nog duidelijker worden. Vervolgens adviseren wij u wat u kunt doen. Doordat we alle expertise in huis hebben, inclusief een compleet machinepark, zijn we ook nog eens in staat om de producten voor u te produceren.

Neem contact op

| Sitemap | Copyright © 2017 Thal Technologies